Valentijn 2015: Jong met oud op date

Zijn jonge Amsterdammers echt zo op zichzelf gericht? En zijn ouderen dan saai en star? Op valentijnsdag –zaterdag 14 februari 2015- laten we het tegendeel blijken. Zinnig Noord wil dan jonge noorderlingen samenbrengen met ouderen uit de buurt.

Wij vinden het jammer dat deze generaties elkaar zo weinig ontmoeten en u voelt dat zelf misschien net zo sterk. En dat terwijl beide groepen elkaar zoveel te bieden hebben. Enthousiasme en energie kunnen samenkomen met ervaring, verhalen en Amsterdamse humor en wijsheid.

Samen op stap

Op 14 februari staat een leuke date / uitstapje als koppel of klein groepje centraal. U kunt vanuit uw eigen voorkeur en interesses een date kiezen of zelf bedenken wat u graag zou doen die middag. Wandelen door de buurt, iets cultureels of actiefs doen, koffie drinken, spelletjes spelen – iedereen kan het zelf invullen. We vragen de jongeren alvast na te denken over een mooie date. We hebben ook een paar suggesties. We houden daarbij ook rekening met het weer en uw mobiliteit. Neem vooral ook een vriend, vriendin of bekende mee. Echtparen zijn ook hartelijk welkom.

En een leuk programma

Een lekkere lunch, waarbij jonge theatermakers u creatief verrassen aan uw tafel.
De liefdesbiecht waar u kunt smullen van de liefdesgeheimen van anderen, of zelf anoniem een geheim of een vraag achterlaat.
Een feestelijke borrel achteraf, waarbij de liefhebbers een dansje kunnen wagen. Er wordt een korte workshop gegeven.

Het programma start om 11.30 en loopt om 17 uur ongeveer af. De locatie is Theaterstraat (Zonneplein, tegenover het Zonnehuis)

Wilt u een bijzondere valentijnsdag? Even uit de generatie-bubbel stappen en een nieuwe wereld verkennen? U kunt u opgeven Jonatan Bartling: jonatan@zinnignoord.nl/ 06 48 51 9000. Ook voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen.

We hopen u 14 februari te zien!

Mede mogelijk door: Theaterstraat, Cultuurhuis Noord, Stichting NDSM-werf, Huis van de buurt.
Naar een succesvol initiatief van de Nieuwe Poort

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s