Wat een leuk weekend! Kom WNKLen op het Zonneplein!

photo_2photo_22

Wat is er weer veel te doen op het Zonneplein dit weekend. Wow! Het tweede WNKL festival viert op zondag dat we weer thuis zijn met heel veel bijzondere Amsterdamse doeners en makers:

Kapster Rasmiya  –Toe aan een nieuw kapsel of zijn je wenkbrauwen aan een beurt toe? Rasmiya zorgt voor je!

Gaia’s Harta Massage; – Isabella komt vertellen over haar werk als hartcoherentiecoach in het HeartMath Stress Reductieprogramma.

Vendrig Voetreflex; – Kom ervaren wat voetreflexmassage voor je kan doen! Zeer ontspannend en helend, en het zet jezelf in alle opzichten in beweging!

Leer Nee zeggen met Arlette! –
Ervaar tijdens een proefsessie van ongeveer 15 minuten de kracht van grenzen aangeven.

Stoelmassage Jammie, laat je even helemaal wegvoeren door Marieke’s stoelmassage.
Amsterdamse Honing – Dorinde komt vertellen over de Amsterdamse bijen met bijenkasten en natuurlijk honing.

Manja Wilkinson – Kom naar de demonstratie over hoe je je (school)agenda kan oppimpen of kom neuzen tussen de tassen, mapjes en boekjes van Manja.

Namiye – Ook deze keer is het weer smullen geblazen met de lekkere biologische hapjes van Namiya.

Zon op noord – Sluit jij je aan bij de groep enthousiaste Noorderlingen die met elkaar zonnepanelen gaat plaatsen op grote geschikte daken om zo bij te dragen aan een duurzame omgeving?

Beebox –Hylke laat je kennis maken met zijn versboxen met groente, fruit, brood, aardappelen en nog veel meer direct van de boer.

Of je worst lust…- Schuif aan bij tafeltje ontdekje, en ontdek het speelse aanbod van worst, soep en sap, maar vooral je mede tafelgenoten.

Huisstijlcreaties –Bij Leonie vind je de mooiste vintage en retro stofjes en behangetjes in een nieuw jasje én kom je alles te weten over heerlijk slapen op speltkaf.

Reizend Creatief café –Vergeten vakantiekaartjes te sturen, breng je adresboekje maar mee, want bij Afra maak je zelf je kaartjes.

Greenkids – Met Irene beleef je GROEN op allerlei manieren, een groene battle, groene opdrachten en een lekkere groene kook-opdracht.

Lipika – Brei mee aan lopers, gordijnen, etuitjes en hoesjes van organza in Lipika’s nieuwe social design project.

Animated Wood en Fedor – Kom kijken naar al het moois dat Fred en Fedor meebrengen; houten doosjes, Rodolfoo rups en vele anderen.

Reuze WNKL kids – We pakken het graag groots aan wie blaast de grootste bel? Of schilder je mee aan ons WNKL schilderij?

Ceuvelswing – Ellen laat ons swingen met Lindy-Hop een vrolijke, geïmproviseerde partnerdans. Het draait om de feestjes, waar het de lol en de kunst is om met iedereen te kunnen dansen.

Mevrouw Schrijftaal – Wilma zet met alle plezier je schrijfhand in beweging, op WNKL kun je een van haar originele schrijfoefeningen doen.

Erik Haverkort – Net als de vorige keer gaat Erik “gewoon lekker zitten tekenen, mensen te woord staan en contacten leggen”.

Petra Fisher – Alle geheimen van LinkedIn ontrafeld en de beste tips voor je profiel; Petra heeft ze voor je.


Theaterstraat –
De theaterstraat brengt leven in de brouwerij met de ZZP veiling, Interviews en Speeddates.

WNKL bar en info – Meer weten over WNKL of gewoon dorst gekregen kom langs bij de WNKL bar.

 

Zondag dus, vanaf 2 uur, tot 5 uur. En aansluitend voor de enthousiastelingen een barbeque om lekker zelf eten op te maken!

Graag tot ziens op het Zonneplein!


 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s