Wat een gezelligheid op het Zonneplein: midzomer festival!

zaterdag 21 juni 2014, 13.00 – 18.00 uur

MIDZOMER FESTIVAL OP HET ZONNEPLEIN

Zaterdagmiddag 21 juni vindt het eerste Midzomer Festival plaats op het Zonneplein. Het festival vormt de afsluiter van het culturele seizoen en is tegelijkertijd een eerbetoon aan het culturele verenigingsleven in Amsterdam Noord-West. De vele mensen die zich het afgelopen jaar hebben bezig gehouden met zingen, dansen, muziek, theater en/of beeldende kunst zullen deze zaterdagmiddag presentaties en workshops verzorgen. Verder zijn er diverse optredens op verschillende podia op het plein. Het programma wordt gepresenteerd door de kleurrijke Maaike Lans.

Op het programma o.a. de Fanfare van de Eerste Liefdesnacht, meester-accordeonist Peter Batenburg, theater van gezelschap Plejater (Het Familiediner) en de Theaterstraat (o.a. Het Verhaal van je Leven), Harmonie Corps Tuindorp, het Aubadekoor Tuindorp Oostzaan, jazz van The MDM Band (Mingus/Duke/Monk), popmuziek van A Bandoned, linedance van The Blue Wolves en een heuse Rapcursus.

Voor de kinderen is er de Theaterspeeltuin, de Verffiets, Toveren met ballonnen en presentaties van de lessen Kinderdans, Muziek en Musical van Cultuurhuis Noord. En uiteraard zijn er stands met eten en drinken.

Bekijk hieronder het complete programma of download het hier als pdf.

programma-midzomerfestival-2014

Het Midzomer Festival is een initiatief van de bewoners van Tuindorp Oostzaan (Cultuurhuis Noord) met medewerking van de DATschool, de Muziekschool, het Groene Huis, Theaterstraat, Stichting Wijsneus, Fijn Zonneplein, de winkeliers en bewoners. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door Ymere, Wooto en Stadsdeel Noord.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s