ZZPers en professionals uit Tuindorp en omstreken gezocht!

Flyer-WNKL-A5-1

Joehoe, er komt weer een festival! En wel het eerste Amsterdamse doe-festival! Op het Zonneplein! Dat belooft een leuke dag uit vol Amsterdamse doeners, mensen die diensten aanbieden op allerlei gebied en je leven of zaken makkelijker maken!

Op zondag 29 juni gooien ZZPers en professionals hun ‘deuren’ open op het Zonneplein in Amsterdam-Noord. Er is van alles te doen, er is lekker lokaal eten en drinken, er is een gezellig terras met fijne muziek, en vooral is er van alles wat je leven makkelijker maakt.

Doe mee!
Het WNKL festival wordt gemaakt door Amsterdamse ZZPers en professionals. Dus ben of ken je ZZPers? Meld je snel aan!

WNKLfestival: speeddaten met ZZPers en professionals
Tijdens het WNKL festival bieden de lokale jurist, webbouwer en loodgieter een sneakpreview van hun kunnen in activiteiten voor jong én oud. Ook kun je speeddaten met coaches, je haren laten knippen, je liefdes- én sollicitatiebrief laten checken, of kennismaken met een financieel adviseur. Elke maand brengt een nieuw thema, nieuwe doeners en nieuwe mogelijkheden!

29 juni: het goede leven!
Zondag 29 juni is het thema het goede leven. Denk aan lekker eten en drinken, aan personal trainers, aan kappers, coaches, voedingsadviseurs, aan spelende kinderen in een hooiberg, en nog veel meer. Het programma is nu in de maak en lees je snel op www.wnkl.net. Later dit jaar volgen meer festivals met diverse thema’s. Van ‘energie’, tot ‘competitie’, ‘je huis’ en er komt ook nog een speciale ‘ladies edition’.

We kunnen niet wachten om alle loodgieters, hypotheekadviseurs, marketingmensen en coaches uit Amsterdam-Noord en omstreken eens bij elkaar te zien …  op het Zonneplein natuurlijk!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s