Winters Binnen op het Zonneplein! Openingsavond vrijdag 13 december om 19.30 in het Zonnehuis

Joehoe, het is bijna zover: WintersBinnen!

De vierde editie van het hartverwarmende culturele festival Winters Binnen toert in 2013 een heel winterweekend rond in verschillende buurten in het uitgestrekte Amsterdam-Noord, letterlijk de huiskamer van het festival. Drie dagen theater, muziek, film en beeldende kunst bij mensen thuis, in winkels, bibliotheken, cafés en op andere spannende locaties.

Op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 december kun je dit uiteenlopende programma meemaken met voorstellingen zoals BREI, Marius, Mohamed en Mohammed doen auditie en JUDO in het grootste en meest gevarieerde stadsdeel van Amsterdam. Vrijdagavond 13 december wordt Winters Binnen 2013 geopend met een groot feest in het Zonnehuis op het Zonneplein.

De programmas zijn GRATIS (dan is een bijdrage in de pet welkom) of voor weinig geld toegankelijk. Voor sommige voorstellingen kan gereserveerd worden, kom verder op tijd, vol = vol. Reserveren kan via DEZE LINK

WintersBinnen kun je volgen via FACEBOOK en TWITTER voor het laatste nieuws. En HIER ga je naar het programma van Winters Binnen 2013. Of bekijk het programmaboekje HIER ONLINE

MOBIELE APP
Op je smartphone kan je via de Twoppy app het programma en de locaties vinden.
Ga naar http://m.twoppy.com/wintersbinnen

wintersbinnen flyer

Met op zondag 15 december de kerstballen ruilkraam in het Zonnehuiscafé!

Kerstballen ruilkraam?

Kerstversiering over? Of uitgekeken op de kerstballen van vorig jaar, maar vind je het zonde om ze weg te doen of om nieuwe te kopen? Kom dan naar de Kerstmarkt en ruil je spullen in de kerstballen ruilkraam! Hoe meer mensen meedoen, hoe meer keuze!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s