Zonneplein Creatiefdag

Op zaterdag 31 augustus is er van 10.00 ‐ 16.00 uur een Creatiefdag op het Zonneplein in Tuindorp Oostzaan. Echte creatievelingen kunnen hun hart ophalen want er zijn maar liefst 20 kramen met hobbyspullen en allerlei leuke workshops voor jong en oud.

Image

Hoewel de zomer nog lang niet voorbij is, worden de dagen al wat korter en de avonden frisser. Tijd om de buitendingen in te ruilen voor binnendingen. Op zaterdag 31 augustus staat het Zonneplein daarom een hele dag in het teken van leuke hobby activiteiten voor de herfst en winter. Op het Zonneplein staan 20 kramen met allerhande hobbymateriaal voor kaarten, quilten, schilderen, sieraden maken, beeldhouwen, breien en nog veel meer. Ook verkopen diverse creatievelingen hun zelfgemaakte werk.

Meteen zelf aan de slag? Dat kan in het Creatiefcafé in de rechtervleugel van het Zonnehuis. Eigen werk meenemen mag ook. Of je kan deelnemen aan een van de workshops (o.a. cupcakes versieren, kaarten maken, creatief met fietsbanden en potten decoreren). Voor de kinderen is er een speciaal knutselplein. In de theaterzaal van het Zonnehuis is een bijzondere quilttentoonstelling van Quilthoek de Bricoleur met diverse quiltdemonstraties en verkoop van quiltmaterialen en naaimachines. Deze tentoonstelling is zelfs 2 dagen geopend, op 30 én 31 augustus. Entree is 1,50 euro.

De markt op het Zonneplein en het Creatiefcafé zijn gratis toegankelijk. Kinderen tot 12 jaar kunnen voor 1,00 euro zelf aan de slag op het kinderknutselplein. Zelf gemaakt werk verkopen kan ook. Voor 15,00 euro kan voor de hele dag een tafel worden gehuurd.

De Zonneplein Creatiefdag is een gezamenlijk initiatief van Brico Events, Hobbyshop de Bricoleur en Quilthoek de Bricoleur op het Zonneplein. Het hele programma staat op www.bricoleur.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s