Muziekcafé in Zonnehuis!

Vanaf oktober 2012 heeft Het Zonnehuis weer een vast muziek- en buurtpodium!! In de Blauwe Theaterzaal presenteert het Cultuurhuis Noord maar liefst twee keer per maand op de vrijdagavond live muziek voor en door buurtbewoners. Er zijn twee soorten avonden: WessieSessies en Muziekcafés.

De programmering van de Muziekcafés is mede bepaald door de enquête. Passend bij de buurt kortom: met bands, ensembles en solisten. Niet te gepolijst, recht uit het hart en met veel (individuele) kwaliteit.

De WessieSessies zijn overgewaaid uit Utrecht. Het is een geweldig concept waarbij het publiek eerst luistert en daarna doet! Uitgenodigd zijn bekende (wereldmuziek)orkesten, gezelschappen of bandjes van liefhebbers en/of professionele musici. Zij komen try-outen, laten hun nieuwe repertoire horen of komen gewoon lekker spelen. Dit optreden gaat over in een sessie met het publiek! Grijp je kans!

Wij van FijnZonneplein houden voortaan in ieder geval de vrijdagavonden vrij, checken die agenda en hopen jullie snel te ontmoeten in de Theaterzaal: want kom vooral langs, binnnen, meedoen en genieten.

Enne… geen muziekmaker? Op alle muziekavonden is in ieder geval een pop-up bar aanwezig! Een Sam Malone hebben we nog niet gevonden, geinteresseerden kunnen zich melden maar vooralsnog doen we het gewoon zelf!

Advertenties

5 gedachtes over “Muziekcafé in Zonnehuis!

 1. hoi, leuk dat je het initiatief van utrecht overneemt, zodra ik kan dan kom ik luisteren of jammen. ik heb een pr-tip die je ervanaf mag halen zodra je dit gelezen hebt. ik zou niet het jargon van zimihc overnemen. mensen vinden het namelijk misschien raar om 6 euro voor een ”amateurband” te betalen, bovendien klinkt het een beetje raar, voor sommigen negatief. spreek dan van een liefhebbersband of vind nog een betere term uit. en wat een ”semi-professionele” band is is ook niet zo duidelijk voor bezoekers, denk ik, al is het een positievere term.

  1. Dank voor de reacties! Enne, ‘liefhebbers’ in plaats van amateurs, bevalt dat beter;)? Legt de lat wel wat hoger…

   En qua prijs: we vinden t waanzinnig veel waar voor ons geld. Een hele avond live muziek voor 6 euro? we zouden bijna zeggen: stil houden hoor, niet verder vertellen, want daar komt natuurlijk veel gezelligheid zoekend publiek op af!

   Tot ziens op het Zonneplein!

 2. De 6 euro entree is inclusief 2 consumptie bonnen!!!!!!!!
  De Wessie Sessie: Eerst een Band daarna een sessie met muzikanten in een mooie mix van profs en muziekliefhebbers. O…kom der eens kijken… en luisteren!
  groetjes,

  Cultuurhuis Noord

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s