Vier de zomer op de Zonneplein Terrasjesdag

Kom eten, drinken, naar muziek luisteren en film kijken in de open lucht op de eerste Amsterdamse Zonneplein Terrasjesdag in Tuindorp Oostzaan. Op zaterdag 23 juni staat het Zonneplein in het teken van de zomer met allerlei activiteiten voor jong en oud met lekker eten, drinken en nog veel meer.  De dag wordt afgesloten met de vertoning van de filmklassieker De Jantjes in samenwerking met Eye.

De eerste Zonneplein Terrasjesdag staat in het teken van allerlei activiteiten op het plein die het begin van de zomer markeren.  Het ‘Place des Vosges’ gevoel, maar dan gewoon in Amsterdam waar iedereen aan lange tafels kan eten en drinken en ‘proeven’ van de zomer. De dag start om 15.00 uur met allerlei activiteiten voor kinderen, moeders, vaders, opa’s en oma’s. De avond wordt afgesloten met lekker eten, een diner dansant en een echte Amsterdamse filmklassieker, De Jantjes, in de open lucht in samenwerking met Eye. En natuurlijk is er muziek.

Naast de ondernemers op het Zonneplein zijn ook andere rasechte Noordse ondernemers van de partij. Er is een barbeque van Landmarkt. Il Pecorino luistert de terrasjesdag mediterraan op met een espressobar. Roord Binnenbouw zorgt voor een Paradesfeer met een eigen gebouwd filmscherm en Stadsherstel opent de deuren van het Zonnehuis.  Weer of geen weer, de Zonneplein Terrasjesdag gaat door op 23 juni 2012 van 15.00-23.00 uur.

Kijk hier voor het actuele programma.

Het prachtige Zonneplein is het kloppend hart van Tuindorp Oostzaan en misschien wel het best bewaarde geheim van Amsterdam. Op het plein in Amsterdamse Schoolstijl en op vijf minuten fietsen vanaf de NDSM-werf, vind je allerlei winkeltjes en het Zonnehuis, een van de oudste theaters van de stad met nog een bijna geheel authentiek interieur.

En deze week verschijnt in de Echo een achtergrondartikel in aanloop naar Terrasjesdag!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s